Okładka książki Sekrety szefa kuchni

Sekrety szefa kuchni

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788377731802
EAN:
9788377731802
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Sekrety szefa kuchni
Wydawca:
RM
format:
26x20,4 cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2013
wysyłka:
48h
26,53
 zł
39,90 zł
Każdy, kto lubi gotować - na co dzień w domu czy zawodowo - powinien poznać tajniki posługiwania się nożem. Nie zawsze bowiem, kierując się jedynie intuicją, efektywnie używamy tego podstawowego w kuchni narzędzia. Ten bogato ilustrowany poradnik prezentuje nowoczesne noże i inne narzędzia do krojenia i obierania. Pomaga wybrać właściwy nóż i radzi, jak o niego dbać, by służył jak najdłużej. Zawiera przejrzyste instrukcje różnych technik krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, zilustrowane ponad 200 zdjęciami kolejnych cięć. Podpowie, jak zabrać się do obróbki mnie popularnych produktów, np. karczochów, jak poradzić sobie z tuszką kurczaka czy pokroić rybę na sashimi. Ten poradnik każdego poprowadzi krok po kroku przez proces krojenia różnych produktów. Dzięki temu potrawy, które wyjdą spod Twojej ręki, będą nie tylko smaczne, ale i estetyczne.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj