|
Smaki Indii. Smaki świataNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-280-1266-0
EAN:
9788328012660
oprawa:
Miękka
podtytuł:
50 przepisów kuchni indyjskiej
Wydawca:
format:
19x24 cm
język:
polski
liczba stron:
140
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
21,25
zł
Cena detaliczna:
34,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,25 zł
OpisRecenzje
Książka dla miłośników dobrej kuchni i kulinarnych podróży. Kuchnia indyjska kształtowała się przez wiele wieków. Podstawowymi cechami są zapewne przyprawy używane do przygotowywania potraw. Tymi ziołami są oczywiście: kolendra, curry, kurkuma, czerwone i zielone strączki chili, szafran, cynamon, curry, czarne nasiona gorczycy, anyż, kozieradka, asafetyda, tamaryndowce, goździki, kardamon i wiele, wiele innych. Nowoczesna szata graficzna i niezwykle barwne fotografie.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|