Okładka książki Smaki Indii. Smaki świata

Smaki Indii. Smaki świata

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-280-1266-0
EAN:
9788328012660
oprawa:
Miękka
podtytuł:
50 przepisów kuchni indyjskiej
Wydawca:
format:
19x24 cm
język:
polski
liczba stron:
140
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
21,25
 zł
Cena detaliczna:  
34,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,25
Książka dla miłośników dobrej kuchni i kulinarnych podróży. Kuchnia indyjska kształtowała się przez wiele wieków. Podstawowymi cechami są zapewne przyprawy używane do przygotowywania potraw. Tymi ziołami są oczywiście: kolendra, curry, kurkuma, czerwone i zielone strączki chili, szafran, cynamon, curry, czarne nasiona gorczycy, anyż, kozieradka, asafetyda, tamaryndowce, goździki, kardamon i wiele, wiele innych. Nowoczesna szata graficzna i niezwykle barwne fotografie.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj