|
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7707-375-9
EAN:
9788377073759
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
200x140mm
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
12,08
zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,08 zł
OpisRecenzjeKsiążka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|