Okładka książki Sosy. Aksamitne, pieniste, kremowe

Sosy. Aksamitne, pieniste, kremowe

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-38-63800-24-6
EAN:
9783863800246
oprawa:
Twarda
Wydawca:
Mak
format:
26.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
33,16
 zł
Cena detaliczna:  
49,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,91
Przepisy podstawowe i ich warianty Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów. To, co naprawdę ważne Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania. Pasja twórcza Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poekspery­mentować z różnymi składnikami.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj