|
Sosy zimne i gorące. Kolekcja kuchni włoskiejNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
praca zbiorowa
ISBN:
978-83-258-0004-8
EAN:
9788325800048
oprawa:
oprawa broszurowa
Wydawca:
format:
21x27 cm
liczba stron:
80
rok wydania:
2008
wysyłka:
niedostępny
12,37
zł
Cena detaliczna:
22,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,37 zł
OpisRecenzjeDopiero sos czyni z dowolnej potrawy danie idealne. Sos dodaje smaku i przyozdabia. Tutaj znajdziemy sosy na każdy okazję i do mięs i te słodkie. Obok przepisów klasycznych, na przykład na sos winegret czy beszamel, znajdziesz tu prawdziwe artystyczne cuda, jak sos miętowy czy brzoskwiniowy do dań obiadowych. Zmieniając zaledwie jeden składnik, można z sosu wytrawnego uzyskać pyszny dodatek do ciast. Ta książka jest niezbędnikiem kulinarnym każdego smakosza. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|