Okładka książki Sourdough from scratch

Sourdough from scratch

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9781787136953
EAN:
9781787136953
oprawa:
Zintegrowana
podtytuł:
Slow Down, Make Bread
Wydawca:
format:
14.0x19.0cm
język:
angielski
liczba stron:
160
rok wydania:
2023
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
64,35
 zł
Cena detaliczna:  
79,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,35
From Scratch: Sourdough features recipes and top tips on everything you need to know to make your own sourdough from scratch. For homebakers, sourdough is the true test of every aspiring bread-maker. Fickle, delicate, every loaf is unique. And there are a LOT of pitfalls to be avoided. It's much more than simply a food: sourdough is a science. So who better than Dr James Morton, baking pedant and fermentation fanatic, to explain the basics for both the uninitiated and more experienced bakers?James talks the home cook through everything from starters, flours and hydration, to kneading, shaping, rising, slashing and baking, explaining how to achieve the perfect crust and crumb. With a foolproof recipe for the perfect loaf, clear step-by-step instructions, troubleshooting tips and explanations of what works and why, From Scratch: Sourdough is the accessible handbook that bakers everywhere have been waiting for. Text is extracted and updated from Super Sourdough, by James Morton.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj