Okładka książki Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788366199026
EAN:
9788366199026
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
17.0x24.2cm
język:
polski
liczba stron:
333
rok wydania:
2019
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
22,15
 zł
Cena detaliczna:  
28,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,81
Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności Pomiar widm żywności Metody chemometryczne stosowane do analizy widm Modele kalibracyjne Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj