|
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywieniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788366199026
EAN:
9788366199026
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
17.0x24.2cm
język:
polski
liczba stron:
333
rok wydania:
2019
wysyłka:
niedostępny
22,15
zł
Cena detaliczna:
28,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,81 zł
OpisRecenzje
Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności
Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności
Pomiar widm żywności
Metody chemometryczne stosowane do analizy widm
Modele kalibracyjne
Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|