|
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302135880
EAN:
9788302135880
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
344
rok wydania:
2019
wysyłka:
48h
74,01
zł
Cena detaliczna:
81,10 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,84 zł
OpisRecenzje
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|