|
![]() Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302135880
EAN:
9788302135880
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum
Wydawca:
format:
242x170x14mm
język:
polski
liczba stron:
344
rok wydania:
2019
wysyłka:
48h
71,38
zł
Cena detaliczna:
82,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,89 zł
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|