|
|
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302135903
EAN:
9788302135903
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Wydawca:
format:
242x170x7mm
język:
polski
liczba stron:
184
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
61,28
zł
Cena detaliczna:
76,60 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,28 zł
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|