Okładka książki Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788302135903
EAN:
9788302135903
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Wydawca:
format:
242x170x7mm
język:
polski
liczba stron:
184
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
61,28
 zł
Cena detaliczna:  
76,60 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,28
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj