| 
                         | 
                
                     
        Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
9788302135873                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788302135873                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Miękka                         
                        
                        
                            podtytuł:
                         
                        
Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
242x170x12mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
288                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2016                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    48h
                 
            70,29 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        80,90 zł 
                    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,29 zł 
        
            Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
         
    Brak recenzjix 
         
                     
                    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |