|
|
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2 Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-02-17360-8
EAN:
9788302173608
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Wydawca:
format:
241x170x24mm
język:
polski
liczba stron:
680
rok wydania:
2022
wysyłka:
48h
69,16
zł
Cena detaliczna:
79,60 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,16 zł
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego nwykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika znajdują się wybrane receptury. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|