|
ŚRÓDZIEMNOMORSKIE PRZYSMAKI PASTY OLIWA RYBY POMIDORY DESERYNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7707-196-0
EAN:
9788377071960
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Pasty, oliwa, ryby, pomidory, desery
Wydawca:
format:
235x190x15mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2018
wysyłka:
niedostępny
24,18
zł
Cena detaliczna:
39,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,18 zł
OpisRecenzje
Kuchnia śródziemnomorska to kwintesencja zdrowia i smaku. Dzięki oliwie, oliwkom i morskim rybom dostarcza zalecanych przez dietetyków nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3 i omega 6.
Królują w niej świeże warzywa, znakomite sery i jogurty oraz aromatyczne zioła, jak bazylia, oregano czy rozmaryn. Przysmaki, z których słynie region Morza Śródziemnego, są proste w wykonaniu wiele z nich podbiło cały świat, jak pizza, spaghetti, sałatka grecka. Coraz większą popularnością cieszą się także hummusy i dania na bazie kasz kuskus i bulgur charakterystyczne dla krajów Afryki Północnej. Ta książka jest jak wspomnienie słonecznych wakacji w Grecji, Włoch czy Hiszpanii. Przypomni wam smak greckich specjałów: musaki, gyrosu i tzatziki, włoskich deserów: panna cotty i tiramisu, hiszpańskiej paelli i gazpacho. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|