Okładka książki ŚRÓDZIEMNOMORSKIE PRZYSMAKI PASTY OLIWA RYBY POMIDORY DESERY

ŚRÓDZIEMNOMORSKIE PRZYSMAKI PASTY OLIWA RYBY POMIDORY DESERY

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7707-196-0
EAN:
9788377071960
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Pasty, oliwa, ryby, pomidory, desery
Wydawca:
format:
19x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2018
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
23,98
 zł
Cena detaliczna:  
39,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,98
Kuchnia śródziemnomorska to kwintesencja zdrowia i smaku. Dzięki oliwie, oliwkom i morskim rybom dostarcza zalecanych przez dietetyków nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3 i omega 6.
Królują w niej świeże warzywa, znakomite sery i jogurty oraz aromatyczne zioła, jak bazylia, oregano czy rozmaryn. Przysmaki, z których słynie region Morza Śródziemnego, są proste w wykonaniu wiele z nich podbiło cały świat, jak pizza, spaghetti, sałatka grecka. Coraz większą popularnością cieszą się także hummusy i dania na bazie kasz kuskus i bulgur charakterystyczne dla krajów Afryki Północnej.
Ta książka jest jak wspomnienie słonecznych wakacji w Grecji, Włoch czy Hiszpanii. Przypomni wam smak greckich specjałów: musaki, gyrosu i tzatziki, włoskich deserów: panna cotty i tiramisu, hiszpańskiej paelli i gazpacho.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj