|
![]() Standardy żywienia pozajelitowego i żywienia dojelitowegoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320040494
EAN:
9788320040494
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
76
rok wydania:
2005
wysyłka:
niedostępny
15,87
zł
Cena detaliczna:
18,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,90 zł
Zaburzenia stanu odżywienia - niedożywienie i otyłość - są najczęstszym odchyleniem od stanu zdrowia. Niedożywienie jest niezależnym, proporcjonalnym do stopnia nasilenia i najsilniejszym, oprócz niewydolności narządowej, czynnikiem ryzyka wystąpienia nowych chorób, powikłań leczenia i śmierci chorego. Otyłość sprzyja występowaniu chorób układu krążenia i cukrzycy, a pogarszając sprawność narządów i układów zwiększa chorobowość i śmiertelność w czasie leczenia innych chorób.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|