| 
                         | 
                
                     
        Super SourdoughNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
9781787134652                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9781787134652                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
19.0x25.5cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
angielski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
256                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2023                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    104,48 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        129,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 104,48 zł 
        
            Making Super Sourdough is the true test of every aspiring bread-maker. Fickle and delicate, every loaf is unique. And there are a lot of pitfalls to be avoided.
It's much more than a food: sourdough is a science. Who better than Dr James Morton, baking pedant and fermentation fanatic, to explain the basics for both the uninitiated, and more experienced bakers?
James talks the home baker through everything from starters, flours and hydration, to kneading, shaping, rising, scoring and baking, explaining how to achieve the perfect crust and crumb. With more than 40 sourdough recipes including basic loaves and rolls, baguettes, bagels and buns, clear step-by-step instructions, troubleshooting tips and explanations of what works and why, Super Sourdough is the new, accessible guidebook that bakers everywhere have been waiting for.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |