Okładka książki Super Sourdough

Super Sourdough

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9781787134652
EAN:
9781787134652
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
19.0x25.5cm
język:
angielski
liczba stron:
256
rok wydania:
2023
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
105,07
 zł
Cena detaliczna:  
129,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 104,43
Making Super Sourdough is the true test of every aspiring bread-maker. Fickle and delicate, every loaf is unique. And there are a lot of pitfalls to be avoided. It's much more than a food: sourdough is a science. Who better than Dr James Morton, baking pedant and fermentation fanatic, to explain the basics for both the uninitiated, and more experienced bakers? James talks the home baker through everything from starters, flours and hydration, to kneading, shaping, rising, scoring and baking, explaining how to achieve the perfect crust and crumb. With more than 40 sourdough recipes including basic loaves and rolls, baguettes, bagels and buns, clear step-by-step instructions, troubleshooting tips and explanations of what works and why, Super Sourdough is the new, accessible guidebook that bakers everywhere have been waiting for.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj