Okładka książki Sushi and Beyond

Sushi and Beyond

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9780099516446
EAN:
9780099516446
oprawa:
Miękka
podtytuł:
What the Japanese Know About Cooking
Wydawca:
format:
13.0x20.0cm
język:
angielski
liczba stron:
330
rok wydania:
2024
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
48,06
 zł
Cena detaliczna:  
59,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,06
‘His account of their “foodie family road trip” establishes Booth as the next Bill Bryson.’ New York Times Japan is the pre-eminent food nation on earth. The creativity of the Japanese, their dedication and ingenuity, not to mention courage in the face of dishes such as cod sperm and octopus ice cream, is only now beginning to be fully appreciated in the sushi-saturated West, as are the remarkable health benefits of the traditional Japanese diet. Food and travel writer Michael Booth sets of to take the culinary pulse of contemporary Japan and he and his young family travel the length of the country - from bear-infested, beer-loving Hokkaido to snake-infested, seaweed-loving Okinawa. What do the Japanese know about food? Perhaps more than anyone else on earth, judging by this fascinating and funny journey through an extraordinary food-obsessed country. Winner of the Guild of Food Writers Kate Whiteman Award for the best book on food and travel.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj