|
Sushi w.4Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788381515054
EAN:
9788381515054
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
205x143mm
język:
polski
liczba stron:
80
rok wydania:
2023
wysyłka:
niedostępny
16,92
zł
Cena detaliczna:
29,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,80 zł
OpisRecenzje
Na ile sposobów można połączyć ryż z rybą? Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi przekąski zawinięte w wodorosty małe zielone łódeczki i wiele, wiele więcej.
Oto zwięzłe, przystępne i inspirujące wprowadzenie do świata japońskich przysmaków. W tej książce znajdziesz wszystko, co należy wiedzieć, żeby rozpocząć przygodę ze sztuką kulinarną, jaką jest przygotowywanie sushi. Omówiono w niej: niezbędne narzędzia kuchenne podstawowe składniki sushi sposoby przygotowywania ryżu filetowanie i krojenie ryb przygotowywanie ostryg, kalmarów i mątw techniki rolowania sushi ponad 30 przepisów na nigri-sushi, maki-sushi, futomaki i sashimi. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|