Okładka książki Sushi w.4

Sushi w.4

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-8151-505-4
EAN:
9788381515054
oprawa:
Miękka
Wydawca:
RM
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
80
rok wydania:
2023
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16,92
 zł
Cena detaliczna:  
29,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,77
Na ile sposobów można połączyć ryż z rybą? Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi przekąski zawinięte w wodorosty małe zielone łódeczki i wiele, wiele więcej.
Oto zwięzłe, przystępne i inspirujące wprowadzenie do świata japońskich przysmaków. W tej książce znajdziesz wszystko, co należy wiedzieć, żeby rozpocząć przygodę ze sztuką kulinarną, jaką jest przygotowywanie sushi.
Omówiono w niej:
niezbędne narzędzia kuchenne
podstawowe składniki sushi
sposoby przygotowywania ryżu
filetowanie i krojenie ryb
przygotowywanie ostryg, kalmarów i mątw
techniki rolowania sushi
ponad 30 przepisów na nigri-sushi, maki-sushi, futomaki i sashimi.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj