|
![]() Świat na słodkonowość
Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7720-782-6
EAN:
9788377207826
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
198x135x25mm
liczba stron:
256
rok wydania:
2025
wysyłka:
48h
22,48
zł
Cena detaliczna:
39,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,60 zł
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, wydał ostatnio cztery książki związane z historią kultury, postrzeganą poprzez kulinaria. Jedna z nich obracała się wokół pożywienia - sacrum, chleba. Druga traktowała o roślinie, która zmieniła dzieje ludzkości - ziemniaku. Kolejne, poświęcone były rybom oraz mięsu. Przyszła więc kolej na desery – słodycze. Okazuje się, że ich historia jest równie pasjonująca jak dzieje chleba, dorsza, śledzia i pieczeni. Przy okazji mnóstwo anegdot i ciekawostek. Jak zawsze w książkach Andrzeja Kozioła. Od Redakcji x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|