|
Szkoła gotowania. Kuchnia bez mięsaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788383530161
EAN:
9788383530161
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
19.4x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
360
rok wydania:
2024
wysyłka:
48h
31,89
zł
Cena detaliczna:
58,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,89 zł
OpisRecenzjeW wstępie książki opisane zostały podstawowe produkty wegetariańskie: zboża; warzywa strączkowe; seitan i tempeh oraz nasiona oleiste. W publikacji zawarto wiele informacji dotyczących właściwości, zalet oraz sposobów wykorzystania wymienionych produktów. Natomiast zasadnicza część książki to profesjonalny kurs gotowania, w którym na ponad 500 fotografiach krok po kroku pokazano przepisy kuchni wegetariańskiej. Na pięknych zdjęciach ukazano z góry deskę z potrzebnymi składnikami i kolejne fazy przygotowania potraw. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia, by wiedzieć, co będzie potrzebne do gotowania oraz jakie czynności należy kolejno wykonać, aby perfekcyjnie przygotować danie. Potrawy podzielono na: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, koktajle i musy, słodkości oraz posiłki dla dzieci. Wśród proponowanych dań znalazły się na przykład: babka kawowa, budyń z białej czekolady i limonki, chlebek bananowy, chłodnik rzodkiewkowo-serowy, ciasteczka pełnoziarniste z czekoladą, myszki z warzyw i sera, pulpety z fasoli i warzyw, sangria, tarta z kremem brokułowym i wiele, wiele innych. To wspaniała pomoc w kuchni nie tylko dla wegetarian, ale wszystkich, którzy pragną odkryć nowy sposób gotowania, pełen smaku i zdrowia. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|