|
Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…nowość
Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8353-075-8
EAN:
9788383530758
oprawa:
twarda
podtytuł:
Le Cordon Bleu
Wydawca:
format:
280x230x25mm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2024
wysyłka:
48h
65,44
zł
Cena detaliczna:
119,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,44 zł
OpisRecenzje
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|