|
![]() Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8353-075-8
EAN:
9788383530758
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Le Cordon Bleu
Wydawca:
format:
285x235x25mm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
2024
wysyłka:
48h
65,44
zł
Cena detaliczna:
119,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,44 zł
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy! x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|