Okładka książki Szybko, świeżo, prosto

Szybko, świeżo, prosto

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788378855644
EAN:
9788378855644
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Wydawca:
format:
24.5x30.0cm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
44,64
 zł
Cena detaliczna:  
64,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,64
Fast, fresh, simple Donny Hay australijskiej ikony świata kulinariów to ponad 160 przepisów na szybkie, łatwe do wykonania, świeże dania na każdą okazję! SZYBKO, ŚWIEŻO, PROSTO to trzy podstawowe zasady kuchni Donny Hay. Jak napisała Marta Gessler w Wysokich Obcasach - bez stylizacji, przepisów i interpretacji kulinarnych Hay światowa gastronomia byłaby uboga i nudna. I rzeczywiście, Donna Hay jest powszechnie uważana za mistrzynię sztuki kulinarnej, boginię domowego ogniska czczoną i uwielbianą zarówno przez profesjonalnych szefów kuchni, jak i gospodynie domowe. Jest uroczą i bezpretensjonalną perfekcjonistką, ale też zmyślną kulinarną oszustką, która zawsze wie jak i kiedy ułatwić sobie pracę. Dzięki Szybko, świeżo, prosto miłośnicy gotowania i dobrego jedzenia dowiedzą się, jak szybko i bez spędzania długich godzin w kuchni przygotować przepyszne i zdrowe dania. Autorka nie szczędzi adeptom sztuki kulinarnej bezcennych rad i wskazówek, które sprawią, że smak i wygląd dań będą spektakularne. Donna proponuje nowoczesne zastosowanie tradycyjnych receptur, własną estetykę serwowania potraw, ale też zdradza fundamentalne podstawy organizacji pracy w kuchni, jak choćby to, jak przechowywać i wykorzystywać kupione wcześniej składniki. W Szybko, świeżo, prosto Donna Hay dowodzi, że przygotowywanie posiłków może być przyjemne, a nawet relaksujące. Łatwo i szybko przekonamy się, że jej potrawy smakują równie dobrze, jak wyglądają! DONNA HAY dziennikarka kulinarna i autorka książek kucharskich jest IKONĄ DOMOWEGO GOTOWANIA. To australijska damska wersja Jamiego Olivera. Praktyczna i dokładna jak Martha Stewart i pełna fantazji jak Nigella Lawson. Kiedy miała zaledwie 25 lat, została redaktorką działu kulinarnego w Marie Claire, dzisiaj jest kulinarnym guru, gwiazdą telewizji i wydaje własne czasopismo Donna Hay Magazine. Jej programy kulinarne zbierają ogromną widownię przed telewizorami na całym świecie, także w Polsce. KSIĄŻKI KUCHARSKIE DONNY HAY WYZNACZAJĄ WZORCE I INSPIRUJĄ NOWE POKOLENIA KUCHARZY. BYŁY WIELOKROTNIE NAGRADZANE, NA CAŁYM ŚWIECIE SPRZEDAŁY SIĘ W PONAD CZTERECH MILIONACH EGZEMPLARZY.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj