Okładka książki Tajniki czekolady

Tajniki czekolady

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7541-332-8
EAN:
9788375413328
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Wydawca:
format:
21.3x27.0
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2020
wysyłka:
48h
48,88
 zł
Cena detaliczna:  
79,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,03
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji
BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.
Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego""

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj