|
![]() Tajskie smaki. 50 przepisów kuchni tajskiejNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-280-1265-3
EAN:
9788328012653
oprawa:
Miękka
podtytuł:
50 przepisów kuchni tajskiej
Wydawca:
format:
19x24 cm
język:
polski
liczba stron:
140
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
21,08
zł
Cena detaliczna:
34,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,08 zł
Potrawy tajskiej kuchni uznawane są za jedne z najbardziej oryginalnych na świecie. Tajemnicą jest pięć smaków: kwaśny, słodki, słony, gorzki i ostry. Najzdrowsza, najbardziej zróżnicowana, najsmaczniejsza i jednocześnie najmniej skomplikowana. Te wszystkie cechy może mieć tylko jedyna kuchnia na świecie i jest to właśnie tajska. Potrawy tajskiej kuchni uznawane są za jedne z najbardziej oryginalnych na świecie. Tajemnicą jest pięć smaków: kwaśny, słodki, słony, gorzki i ostry. Dania powinny mieć w sobie ostrość, słodycz, gorycz, kwaśność i słoność. Ta zasada nawiązuje do zasady harmonii uznanej przez Tajów za istotę udanego i spełnionego życia.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|