|
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302147197
EAN:
9788302147197
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawca:
format:
242x172 mm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2014
wysyłka:
48h
54,86
zł
Cena detaliczna:
62,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,86 zł
OpisRecenzjePodręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|