|
![]() Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302147197
EAN:
9788302147197
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawca:
format:
242x170x11mm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2014
wysyłka:
48h
56,30
zł
Cena detaliczna:
64,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,30 zł
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności. Brak recenzjix
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|