|
![]() Technologie w produkcji cukierniczej cz. 1 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302141157
EAN:
9788302141157
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Zasadnicza szkoła zawodowa i Szkoła policealna
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
33,96
zł
Cena detaliczna:
41,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,96 zł
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie ,,cukiernik"" w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą:- znaczenia i roli żywności w żywieniu człowieka;- procesów zachodzących w produktach spożywczych i metod ich utrwalania;- opakowań żywności, ze szczególnym uwzględnieniem wyrobów cukierniczych i ciastkarskich;- organizacji produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP;- normalizacji certyfikacji w produkcji ciastkarskiej i cukierniczej;- charakterystyki surowców cukierniczych;- charakterystyki i technologii wytwarzania półproduktów ciastkarskich.W książce uwzględniono także tradycyjne i nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz obowiązujące przepisy prawne. Liczne ilustracje, fotografie, schematy poglądowe ułatwiają zrozumienie opisanych czynności oraz przebieg produkcji i poszczególnych procesów.Podręcznik opracowano zgodnie z aktualną podstawą programową i programem nauczania. Uwzględniono standardy wymagań egzaminacyjnych potwierdzających kwalifikacje zawodowe dla zawodu ,,cukiernik"".
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|