|
The Art of Edible FlowersNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9780857834768
EAN:
9780857834768
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
16.0x21.0cm
język:
angielski
liczba stron:
80
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
39,91
zł
Cena detaliczna:
49,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,91 zł
OpisRecenzje
This gorgeous little book is a joyful exploration of the many ways in which flowers can be used in a range of delicious recipes. From Rose and Lavender Cocktail Syrup to Jasmine and Green Tea Ice Cream, the ideas and flavours are subtly, deliciously floral. Savoury options include Courgette Carpaccio with Wood Sorrel Flowers and Artichokes with Roasted Garlic and Chive Flowers, while the drinks range from Fermented Elderflower Fizz to soothing Poppy Milk.
Rebecca's creative ideas and thoughtful approach make the entire process of cooking a mindful experience, from picking the flowers through to the very last bite. Bursting with beautiful creations and infused with natural flavours, this volume offers recipes suitable for all abilities.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|