|
The RecipeNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9780789337894
EAN:
9780789337894
oprawa:
Twarda z obwolutą
Wydawca:
format:
18.0x22.0cm
język:
angielski
liczba stron:
546
rok wydania:
2022
wysyłka:
niedostępny
55,39
zł
Cena detaliczna:
68,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,39 zł
OpisRecenzje
Michelin-starred chef Josh Emett brings together more than 300 of the most important classic recipes by 150 of the world's most acclaimed chefs. Taken together, this is a compendium of the cr?me de la cr?me of blue ribbon cooking from the world's top restaurants in an elegantly designed volume that will stand up to use in the kitchen but be classically beautiful to behold - sure to delight any food lover or serious home cook. Josh Emett, holder of three Michelin stars and best known for opening Gordon Ramsay's restaurant at the London Hotel in New York, has collected the most important classic recipes from the world's most acclaimed chefs to create a kind of Larousse Gastronomique of the 21st century. These are the best new classics that have emerged during the last 50 years from culinary stars.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|