| 
                         | 
                
                     
        The Whole ChickenNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
9781784883638                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9781784883638                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
19.5x25.5cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
angielski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
224                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2021                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    96,38 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        119,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 96,38 zł 
        
            Carl Clarke has garnered the reputation from his industry peers and the general public alike as an authority and advocate on cooking ethically reared chicken. What he doesn't know about chicken isn't worth knowing, from brining and seasoning to poaching, grilling and frying. The Whole Chicken is not only an homage to the world's most eaten meat, but also a demonstration of its versatility, from the pie that everyone wants to perfect, to the spicy and sour chicken thighs found on the hawker stalls on the streets of Seoul.
With detailed, step-by-step photography showing exactly how to joint a chicken, the chapters that follow - whole bird, breast, wing, thigh, leg, skin, bone and offal - show exactly how to use every last scrap. This is in equal parts a cookbook, a compendium, and a love letter, with a whole lot of style and personality to frame it.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |