Okładka książki The Whole Chicken

The Whole Chicken

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9781784883638
EAN:
9781784883638
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
19.5x25.5cm
język:
angielski
liczba stron:
224
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
96,93
 zł
Cena detaliczna:  
119,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 96,33
Carl Clarke has garnered the reputation from his industry peers and the general public alike as an authority and advocate on cooking ethically reared chicken. What he doesn't know about chicken isn't worth knowing, from brining and seasoning to poaching, grilling and frying. The Whole Chicken is not only an homage to the world's most eaten meat, but also a demonstration of its versatility, from the pie that everyone wants to perfect, to the spicy and sour chicken thighs found on the hawker stalls on the streets of Seoul. With detailed, step-by-step photography showing exactly how to joint a chicken, the chapters that follow - whole bird, breast, wing, thigh, leg, skin, bone and offal - show exactly how to use every last scrap. This is in equal parts a cookbook, a compendium, and a love letter, with a whole lot of style and personality to frame it.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj