|
The Whole Fish CookbookNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9781743795538
EAN:
9781743795538
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
22.0x29.5cm
język:
angielski
postać:
cukierki
liczba stron:
256
rok wydania:
2019
wysyłka:
niedostępny
97,74
zł
Cena detaliczna:
120,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 97,74 zł
OpisRecenzjeWe all want to eat more fish, but who wants to bother spending the time, effort and money cooking that same old salmon fillet on repeat when you could be trying something new and utterly delicious? In The Whole Fish Cookbook, Sydney's groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges everything we thought we knew about the subject and invites readers to see fish for what it really is - an amazing, complex source of protein that can, and should, be treated with exactly the same nose-to-tail reverence as meat. Featuring more than 60 recipes for dozens of fish species ranging from Cod Liver Pate on Toast, Fish Cassoulet and Roast Fish Bone Marrow to - essentially - the Perfect Fish and Chips, The Whole Fish Cookbook will soon have readers seeing that there is so much more to a fish than just the fillet, and that there are more than just a handful of fish in the sea. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|