Okładka książki Top 100 recipes of traditional Polish cuisine

Top 100 recipes of traditional Polish cuisine

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788327410849
EAN:
9788327410849
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
18.0x24.0cm
język:
angielski
liczba stron:
144
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19,99
 zł
Cena detaliczna:  
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,25
In Poland there is a well-known saying, ""Proverbs are the wisdom of nations"". Like most Poles I have heard the proverb, ""The grass is greener on the other side of the fence"" meaning that we undervalue familiar things and may not even know what treasures we possess. One such treasure is Polish cuisine. It is rarely featured in restaurant, which usually offer ""universal"" dishes, although such local delicacies as kartacze (potato dumplings with minced meat, also known as cepelinai), kolduny (dough dumplings stuffed with meat) and kolaczki (sweet cakes with cheese filling_ are served more and more often. Here, I will describe simple dishes such as krupnik (barley soup), bigos (cabbage stew) and pierogi, which are always met with enthusiasm, regardless of the age or personal preferences of the eater. It is foods such as Polish herring, zrazy, red beets and mazurek cake that make Polish cookery so worthy of interest. Elżbieta Adamska

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj