|  |   Totalnie tofuNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! autor: 
                            ISBN:
                         
978-83-240-9962-7                         
                            EAN:
                         
9788324099627                         
                            oprawa:
                         
Twarda                         
                            Wydawca:
                         
                            format:
                         
242x172x25mm                         
                            język:
                         
polski                         
                            liczba stron:
                         
208                         
                            rok wydania:
                         
2024                         
                    wysyłka:
                 
                    24h
                 10,50zł Cena detaliczna:   69,99 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,90 zł Totalnie smacznie. Totalnie prosto. Totalnie TOFU 83 przepisy na kuszące roślinne dania Wszechstronne, bajecznie proste w przygotowaniu i przepyszne - takie właśnie jest tofu. Z wyglądu niepozorne, w rzeczywistości daje nieograniczone możliwości. Zrobisz z nim totalnie wszystko: śniadaniową szakszukę, włoski makaron, polskie pierogi, azjatyckie bowle, wegański mac & cheese, kuszące street foody i aksamitne desery (w tym oczywiście tofurnik) - w każdym z tych dań tofu odnajduje się idealnie. Oprócz tego z książki dowiesz się: - czym różni się tofu twarde od miękkiego i który rodzaj wybrać, by wydobyć wszystkie jego zalety, - jak skomponować idealną marynatę - i dlaczego tofu zawsze znajduje się na szczycie listy zdrowych produktów*. Poznaj moje ulubione przepisy na dania z tofu oraz porady i techniki dotyczące ich przygotowywania. Konrad Budzyk * Podpowiadam już teraz: to dzięki temu, że jest wysokobiałkowe i bogate w składniki odżywcze: żelazo, wapń, niezbędne witaminy i minerały, a dodatkowo naprawdę niskokaloryczne. KONRAD BUDZYK - bloger kulinarny, weganin. Jego pierwsza książka, "Hummusy i pasty", od razu stała się bestsellerem. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi. Brak recenzjix 
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE     
            Wybierz wariant produktu
         | |