|
![]() Tradycje kulinarne DaniiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-67799-04-1
EAN:
9788367799041
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Wydawca:
format:
235x165x17mm
język:
polski
liczba stron:
216
rok wydania:
2023
wysyłka:
48h
52,88
zł
Cena detaliczna:
76,65 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,41 zł
Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku. Tradycje kulinarne Dani to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|