Okładka książki Tradycyjna kuchnia gruzińska REA

Tradycyjna kuchnia gruzińska REA

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788375443202
EAN:
9788375443202
oprawa:
oprawa: twarda
podtytuł:
Praktyczne porady i sprawdzone receptury
Wydawca:
Rea
format:
17x22,5 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25,13
 zł
Cena detaliczna:  
39,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,93
Tradycyjna kuchnia gruzińska - praktyczne porady i sprawdzone receptury   Dzięki tej książce wyruszymy w fascynującą wyprawę kulinarną po Gruzji. Poznamy jej bogatą historię, tradycje wspólnego biesiadowania oraz sposoby przygotowywania narodowych potraw. Kuchnia gruzińska jest pełna pysznych serów (suługuni i imeretyński), pachnących warzyw (fasola, bakłażany, pomidory) i aromatycznych ziół (kolendra, estragon, bazylia). Celem Autorki było dotarcie do unikalnych smaków i zapachów Gruzji, stąd przepisów na wiele potraw nie znajdziemy w żadnej innej książce kucharskiej! W książce nie zabrakło również tak popularnych dań, jak chaczapuri, chinkali, sacywii, które są łatwo rozpoznawalne daleko poza granicami Gruzji. ""Posługując się językiem kulinarnym, chciałam, aby ta książka stała się harmonijną potrawą. Rolę podstawowego produktu odegrały w niej dokładne wiadomości - przepisy i fakty historyczne, a cała reszta posłużyła jako przyprawy, bez których potrawa byłaby mdła, nieapetyczna i niestrawna"".fragment Wstępu

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj