|
Uczta.Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8053-490-2
EAN:
9788380534902
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Z restauracji wprost na twój stół
Wydawca:
format:
16,5x21,5 cm
język:
polski
liczba stron:
216
rok wydania:
2018
wysyłka:
niedostępny
24,69
zł
Cena detaliczna:
44,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,69 zł
OpisRecenzje
Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać: Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|