|
|
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302136344
EAN:
9788302136344
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2
Wydawca:
format:
242x170x10mm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2019
wysyłka:
48h
63,86
zł
Cena detaliczna:
73,50 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,86 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|