|
W piekarni Pięciu PrzemianNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-65170-02-6
EAN:
9788365170026
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
Wydawca:
format:
205x140x15mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
19,98
zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,98 zł
OpisRecenzjeChleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe… oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo. Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe. Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo. Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian! Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|