Okładka książki Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320042122
EAN:
9788320042122
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
20.6x29.0
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2008
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
71,46 zł
Produkt niedostępny
Książka zawiera dane o wartości ener­getycznej i zawartości składników odżyw­czych (białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy) w produktach spoży­wczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Obecne wydanie uzupełniono o nowe składniki odżywcze: kwasy tłuszczowe jednonienasycone i wielonienasycone, cholesterol, sacharozę, a także rozsze­rzono asortyment produktów i potraw. Książka przeznaczona jest zarówno dla ludzi zdrowych, jak i chorych, którzy po­winni przestrzegać zaleceń dietetycznych.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj