|
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potrawNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320042122
EAN:
9788320042122
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
20.6x29.0
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2008
wysyłka:
niedostępny
66,72
zł
Cena detaliczna:
79,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 62,77 zł
OpisRecenzje
Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych (białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy) w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia.
Obecne wydanie uzupełniono o nowe składniki odżywcze: kwasy tłuszczowe jednonienasycone i wielonienasycone, cholesterol, sacharozę, a także rozszerzono asortyment produktów i potraw.
Książka przeznaczona jest zarówno dla ludzi zdrowych, jak i chorych, którzy powinni przestrzegać zaleceń dietetycznych.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|