| 
                         | 
                
                     
        WarzywoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
978-83-7642-625-9                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788376426259                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
270x250x20mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
288                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2015                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    33,75 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        64,90 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,75 zł 
        Wege kuchnia zwyciężczyni III edycji MasterChefa! Dominika Wójciak, pasjonatka kulinarnych podróży po świecie i miłośniczka eksperymentów w kuchni, swoją książkę podzieliła na warzywne rozdziały: od buraka i ziemniaka, przez rabarbar i bób po dynię, fasolę i cukinię. Wybierz warzywo i zacznij działać w kuchni! Sezonowo, lokalnie, a przede wszystkim smacznie! Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |