Okładka książki Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy

Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7073-766-5
EAN:
9788370737665
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
15.5x21.5cm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2023
wysyłka:
48h
19,48
 zł
Cena detaliczna:  
35,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,48
Untitled document Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ♦Jakie mięso wybrać na domowe wyroby♦Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę♦Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe♦60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj