|
![]() Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7073-766-5
EAN:
9788370737665
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
215x153x14mm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2009
wysyłka:
48h
18,92
zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,92 zł
Untitled document Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ♦Jakie mięso wybrać na domowe wyroby♦Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę♦Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe♦60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
x
![]() ![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|