|
|
Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7073-766-5
EAN:
9788370737665
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
215x155x14mm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
19,46
zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,86 zł
Untitled document Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ♦Jakie mięso wybrać na domowe wyroby♦Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę♦Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe♦60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|