Okładka książki Wędzenie dla smakoszy

Wędzenie dla smakoszy

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7993-282-5
EAN:
9788379932825
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
Wydawca:
Rea
format:
235x165x10mm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2017
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20,08
 zł
Cena detaliczna:  
34,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,08
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze! Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach – Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować. • Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco? • Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić? • Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki. Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj