|
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposobyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8038-085-1
EAN:
9788380380851
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
165x235x7mm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2017
wysyłka:
48h
7,39
zł
Cena detaliczna:
13,44 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,39 zł
OpisRecenzje
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia; - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; - wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; - ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|