|
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7763-615-2
EAN:
9788377636152
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
190x130x7mm
język:
polski
liczba stron:
120
rok wydania:
2022
wysyłka:
48h
16,75
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44 zł
OpisRecenzje
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|