Okładka książki Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7763-615-2
EAN:
9788377636152
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
190x130x7mm
język:
polski
liczba stron:
120
rok wydania:
2022
wysyłka:
48h
16,75
 zł
Cena detaliczna:  
29,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj