|
![]() Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7993-006-7
EAN:
9788379930067
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
235x165x10mm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
13,32
zł
Cena detaliczna:
22,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,32 zł
OpisRecenzje
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|