|
![]() Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7993-506-2
EAN:
9788379935062
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
235x165mm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
13,99
zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,99 zł
OpisRecenzjeOto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|