Okładka książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7993-506-2
EAN:
9788379935062
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
Rea
format:
235x165mm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
13,99
 zł
Cena detaliczna:  
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,99

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj