|
Wędzenie rybNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788361060505
EAN:
9788361060505
oprawa:
oprawa: twarda
Wydawca:
format:
15x21,5 cm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
17,79
zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,79 zł
OpisRecenzje
Wędzone ryby - aromatyczne, jedzone jeszcze ciepłe. To właśnie po takie rarytasy ustawiają się kolejki do wędzarni nad morzem i na jeziorach. Jeśli lubicie ryby, to powiecie, że nie ma nic lepszego. Oczywiście najlepiej smakuje złowiona samodzielnie, ale nie można mieć wszystkiego. Sklepy oferują solidny asortyment świeżych ryb, więc zdobycie surowca nie jest problemem. Książka powstała dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Po raz kolejny powtórzę: nie musimy dysponować posiadłością aby wędzić. Możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę, itd. mając do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|