|
Wędzenie rybNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788379932900
EAN:
9788379932900
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
16,5x23,5x0,9 cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2017
wysyłka:
niedostępny
17,21
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,21 zł
OpisRecenzje
Jak wybudować wędzarnię, z jakiego drewna korzystać przy wędzeniu, jaki sprzęt zakupić? Jak przygotować ryby, by nie były ani za suche, ani za słone? W tej książce znajdziesz odpowiedzi na te i inne pytania dotyczące wędzenia ryb.
Specyfika wędzenia polega na stosowaniu różnych metod wynikających z niejednakowych zakresów temperatur i ich działania. Rozróżnia się więc wędzenie zimne, gorące i wędzenie z równoczesnym pieczeniem. Autor prezentuje każdą z tych metod, podaje sposoby postępowania z rybą, by jak najdłużej zachowała świeżość. Opisuje też poszczególne gatunki ryb, sposób ich przygotowania do wędzenia i przepisy na pyszne potrawy z ich wykorzystaniem. Praktyczny poradnik dla wszystkich amatorów wędzonych ryb! Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|