|  |   Wegańska kuchnia indyjskaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! autor: 
                            ISBN:
                         
9788360170823                         
                            EAN:
                         
9788360170823                         
                            oprawa:
                         
miękka                         
                            podtytuł:
                         
Tradycyjne i kreatywne przepisy domowej kuchni Richy Hingle                         
                            Wydawca:
                         
                            format:
                         
260x200x20mm                         
                            język:
                         
polski                         
                            liczba stron:
                         
274                         
                            rok wydania:
                         
2017                         
                    wysyłka:
                 
                    48h
                 42,38zł Cena detaliczna:   69,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,38 zł 
            Kuchnia wegańska w nowej orientalnej odsłonie zaskoczy was swoją prostotą, pomysłowością i różnorodnością smaków. Na bazie zamieszczonych na łamach książki wskazówek przyrządzisz własne indyjskie potrawy i poznasz tajniki łączenia ze sobą egzotycznych przypraw. Fantastyczne zdjęcia, proste przepisy i instrukcje krok po kroku pozwolą ci odkryć zarówno tradycyjne, jak i nowoczesne specjały indyjskiej kuchni i przyrządzić w swoim domu znane z restauracji przysmaki. Warto dodać, że wiele dań nie zawiera soi i glutenu. Jeśli kochasz dal, curry, chlebki, śniadania na słono, egzotyczne desery i inne smaki Indii, ta książka jest właśnie dla ciebie! Inspirowane tradycyjną indyjską kuchnią i lokalnymi składnikami potrawy opisane przez Richę Hingle idealnie nadają się do samodzielnego przyrządzenia. Razem z autorką przygotujesz między innymi: - curry z dyni piżmowej, kokosa i czerwonej soczewicy - słodko-ostry kalafior po mandżursku - warzywną kormę - Gulab Jamun i wiele innych słodkości - a także dal, dal i jeszcze raz dal! Richa Hingle urodziła się w Indiach i od dzieciństwa miała kontakt z roślinną kuchnią opartą na świeżych, lokalnych produktach. Dziś autorka prowadzi popularnego bloga VeganRicha.com uwielbianego przez fanów z całego świata za proste przepisy i piękne, zaostrzające apetyt fotografie. Hingle mieszka, pisze i gotuje w Seattle, w stanie Waszyngton. Brak recenzjix   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE     
            Wybierz wariant produktu
         | |