Okładka książki Whisky. Leksykon smakosza

Whisky. Leksykon smakosza

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8151-284-8
EAN:
9788381512848
oprawa:
Twarda
Wydawca:
RM
format:
17.0x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
272
rok wydania:
2019
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
33,87
 zł
Cena detaliczna:  
59,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,57
O whisky napisano wiele książek, ale Whisky. Leksykon smakosza to pierwsza na rynku pozycja opisująca w tak praktyczny sposób whisky słodową – ręcznie wytwarzaną, najszlachetniejszą spośród różnych rodzajów tego trunku. David Wishart wprowadza autorski system klasyfikacji oparty na profilu smakowym, według którego każdej whisky nadaje się punktację w 12 podstawowych wymiarach aromatu i smaku. Opisuje profile i nuty smakowe ponad 100 łatwo dostępnych whisky słodowych, pomagając w wyborze odpowiedniej whisky na każdą okazję. Przedstawia też ponad 100 gorzelni whisky słodowych. Kiedy bowiem naprawdę pochłonie Cię pasja do whisky, zapragniesz odwiedzać ulubione destylarnie, spotykać się z pracującymi w nich ludźmi i próbować trunków z wyselekcjonowanych beczek! W tym nowym, poszerzonym wydaniu znajdziesz: gruntownie poprawioną autorską klasyfikację whisky typu single malt według smaków; przegląd najważniejszych whisky słodowych; prezentację destylarni z całej Wielkiej Brytanii i Irlandii – nie tyko ze Szkocji; informacje zweryfikowane przez przedstawicieli branży whisky.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj