| 
                         | 
                
                     
        Współczesna kuchnia podlaskaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
9788364319044                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788364319044                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
21.5x30.5cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
176                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2019                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    40,40 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        75,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,40 zł 
        
            „Współczesna kuchnia podlaska” przedstawi obyczaje żywieniowe i kulturę kulinarną mieszkańców Podlasia. Gdzie i co jadają codziennie, a co od święta. Jak wygląda współczesna gastronomia, jakie są jej nowe trendy, a co pozostało z dawnych przepisów kulinarnych.
Autor przedstawi też produkty i potrawy regionalne, a także renomowanych
podlaskich producentów żywności.
         
    Brak recenzjix 
         
                    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |