|
Współczesna margarynaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320436990
EAN:
9788320436990
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Aspekty technologiczne i żywieniowe
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
170
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
50,94
zł
Cena detaliczna:
63,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,94 zł
OpisRecenzje
Pierwsza książka o margarynie!
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym.
Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.
Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi.
Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|