|
![]() Współczesna margarynaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320436990
EAN:
9788320436990
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Aspekty technologiczne i żywieniowe
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
170
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
50,65
zł
Cena detaliczna:
63,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,65 zł
Pierwsza książka o margarynie!
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym.
Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.
Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi.
Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|