| 
                         | 
                
                     
        Współczesna margarynaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                
                            ISBN:
                         
                        
9788320436990                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788320436990                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Miękka ze skrzydełkami                         
                        
                        
                            podtytuł:
                         
                        
Aspekty technologiczne i żywieniowe                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
16.5x23.5cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
170                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2010                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    50,65 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        63,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,65 zł 
        
            Pierwsza książka o margarynie!
Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym.
Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje.
Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej.
Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi.
Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |